Προορισμοί

Αν ονειρεύεστε ήρεμες χρυσαφένιες ακτές για να χαλαρώσετε, αν θέλετε να ακούτε τον παφλασμό των κυμάτων τα βράδια, ή αν έχετε ανάγκη ένα περιπετειώδες ταξίδι στο πέλαγος για να δαμάσετε τον άνεμο και το κύμα, η ιστιοπλοΐα μπορεί να συνδυάσει κάθε μορφή επιθυμίας. Θυμηθείτε πως βρίσκεστε στην Ελλάδα, μια χώρα με περισσότερα από 15.000 χιλιόμετρα ακτογραμμής, που σχηματίζουν όμορφα, μικρά ακρογιάλια, γοητευτικούς όρμους και φιλόξενους, απάνεμους κολπίσκους. Μπορείτε να οργανώσετε ένα ταξίδι στα γαλανά νερά του Αιγαίου, ή στις ξεχωριστές ομορφιές του Ιονίου πελάγους. Μπορείτε να επισκεφθείτε μεγάλα νησιά όπως η Κρήτη, ή η Εύβοια, γεμάτα από πολιτισμό, ιστορία, φυσική ομορφιά και να γνωρίσετε τα μνημεία, τους ανθρώπους, τις γεύσεις τους. Μπορείτε να κινηθείτε προς μικρά νησάκια που είναι σκορπισμένα σε κάθε μεριά των ελληνικών θαλασσών. Νησιά με ξεχωριστή αρχιτεκτονική, δαντελένιες ακτές, πεντακάθαρα νερά, αλλά και εκλεκτά εδέσματα για αυτούς που θέλουν να γευτούν κάθε απόλαυση που προσφέρει ένας τόπος.

settlements

Οικισμοί

Ένα ιστιοπλοϊκό σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε βόλτες σε διαφορετικούς οικισμούς, όμορφα νησιά, παράκτιες περιοχές, ή γραφικά παραθαλάσσια χωριουδάκια.

ports

Λιμάνια

Κάθε λιμάνι μπορεί να είναι για εσάς ένας νέος προορισμός, μια νέα Ιθάκη, για να ανακαλύψετε τις ομορφιές του, να περπατήσετε στα σοκάκια του, να γνωρίσετε τους ανθρώπους του.

coasts

Ακτές

Με ένα σκάφος μπορείτε να επισκεφθείτε μοναδικές δυσπρόσιτες παραλίες, πανέμορφες παρθένες ακτές με καταγάλανα νερά, χρυσαφένιες αμμουδιές, ή θαλάσσια σπήλαια με σμαραγδένια νερά.